teacherLabel

Liesbeth De Raedt

4.1/5

Liesbeth De Raedt is je persoonlijke begeleider tijdens de opleidingen Frans, Nederlands en Spaans. Vijftien jaar geleden is ze afgestudeerd als romaniste aan de universiteit van Leuven. Vrij snel stapte ze in het onderwijs en had ze de smaak te pakken gekregen. Eerst stond ze enkele jaren in het middelbaar om dan naar het volwassenenonderwijs en het hoger onderwijs over te stappen.
 
"De tien jaar ervaring in verschillende types onderwijs hebben me in staat gesteld om zelf cursussen te beginnen schrijven, met de bedoeling zo resultaatgericht mogelijk te werken", zegt Liesbeth. "De jaren die ik als zelfstandige taaldocente in bedrijven heb gewerkt, hebben hierbij geholpen."
 
Via een privé-taalschool gaf ze intensieve taalbaden en korte stoomcursussen. De aanpak in bedrijven leerde haar doelgericht en snel te werken. Liesbeth vindt dat studies combineren met een job en je privéleven een zware opdracht is. Ze wil dus liever zo weinig mogelijk tijd verspillen en zich richten op wat je écht moet kunnen en kennen.


Liesbeth De Raedt givesCourses

undefined

Frans zakelijk Schrijven

Leer correcte mails opstellen en professionele telefoongesprekken te voeren in het Frans.

undefined

Frans - Zakelijke Communicatie

Schrijf je in voor de cursus Zakelijk Frans en word Franssprekend Professional.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0