teacherLabel

Agnetha Knapen

4/5

Na het behalen van mijn master in de communicatiewetenschappen ben ik aan de slag gegaan bij het SSGPI (Secretariaat van de Geïntegreerde Politie), bij de Federale Politie waar ik als leidinggevende in meer dan 10 jaar een heel traject afgelegd, met vallen en opstaan. Net deze ervaring heeft gemaakt dat ik mij verder wilde gaan toeleggen op 'coaching'. Verdieping in de materie door opleidingen, seminaries,...,  heeft ervoor gezorgd dat ik mijn droom kon waarmaken en als zelfstandig coach aan de slag ben gegaan.
Graag wil ik, via mijn coachingssessies, mensen in beweging brengen om als leidinggevende of junior manager het beste uit zichzelf te halen. Om die reden dient er ook voldoende aandacht te gaan naar de mensen die hij managet. Wat ben je immers als leidinggevende als je team niet achter je staat?
 
De kennis die ik heb opgedaan in de praktijk wil ik graag delen met anderen, om die reden doceer ik ook op regelmatige basis voor diverse instanties. Doordat ik nog steeds in het werkveld actief ben, geniet de cursist het voordeel dat ik kan doceren vanuit de praktijk en met up-to-date informatie.
 


Agnetha Knapen givesCourses

Management Basis

Behaal je diploma Management Basis en ga professioneel aan de slag.

HR-Manager

Volg de opleiding HR-Manager en word een krak in je vak als HR-Manager.

Bedrijfscoach

Volg de opleiding Bedrijfscoaching en word een krak in je vak als Bedrijfscoach.

Je positie als leidinggevende

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte cursus in jouw buurt.

Teamleader - motiveren

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte cursus in jouw buurt.

Teamleader - leiden

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Teamleader - leiden.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0